موضوعات وبسایت : زیبایی، پزشکی و سلامت
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی
تست شخیصت شناسی

طرز تهیه سوپ با عصاره پای مرغ

طرز تهیه سوپ با عصاره پای مرغ

نویسنده : حسین رمضانی | زمان انتشار : 01 بهمن 1399 ساعت 10:28

تست شخیصت شناسی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

#رمضان_ایرانی#افطار خواص زیاد پای مرغ و اینکه کلسترول وچربی بدی نداره باعث شده در مواقع شکستگی استخوان استفاده زیادی ازش بشه و واقعا هم کارسازه. مواد ژلاتینی پای مرغ برای رشد بچه ها هم عالیه.

۲ ساعت

  1. 8 عدد پای مرغ

  2. 1 عدد پیاز بزرگ

  3. 1 فنجان جو پرک

  4. 1 عدد سیب زمینی کوچک

  5. 2 عدد گوجه

  6. 1 عدد هویج بزرگ

  7. 1 ٫2 فلفل دلمه ای

  8. سبزی (گشنیز وجعفری)

  9. زردچوبه وفلفل

  10. دارچین وزیره

  11. آبلیمو و کره(اختیاری)

مراحل

  1. اول پای مرغ رو خوب تمیز میکنیم ومیشوییم و میزاریم ۵ دقیقه بجوشه و آبش رو میریزیم دور.

  2. بعد ادویه ها وپیاز رو با یه قاشق میریزیم و با پای مرغ تفت میدیم. و روش آب جوش میریزیم و یک ساعت میزاریم بپزه.

  3. سبزی و سیب زمینی و هویج رنده شده و فلفل دلمه ای نگینی شده رو به عصاره پای مرغ اضافه میکنیم. بعد گوجه رنده شده یا یک قاشق رب رو هم میریزیم تو سوپ. نیم ساعت میزاریم بپزه‌.

  4. وقتی که پاها پختن میتونید ازظرف خارجش کنید و جدا سرو کنید و توی آبش جو بریزین تابپزه. و یا میتونید جو خیس شده یا ورمیشل رو بهش اضافه کنید و بیست دقیقه دیگه میزاریم بپزه. در آخر یک قاشق کره و دو قاشق آبلیمو میریزیم تو سوپ و خاموشش میکنیم و سرو میکنیم. بسیار مقوی و خوشمزه س.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر