موضوعات وبسایت : زیبایی، پزشکی و سلامت
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی
تست شخیصت شناسی

روش اورژانسی جلو انداختن پریود

نویسنده : رضا قربانی | زمان انتشار : 28 اسفند 1400 ساعت 13:56

پرسش:

تست شخیصت شناسی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

قصد سفر به عتبات را دارم. چگونه میتوانم زمان عادت ماهانه خود راجلو بیندازم؟ در ضمن متاهل بوده ویک فرزند دارم.

پاسخ: 1- توصیه می‌شود که قبل از عزیمت جهت شروع مصرف داروی مناسب برای جلوگیری از پریود با پزشک مشورت داشته باشید.

2 - توصیه می‌شود خانمهائیکه احتمال بارداری را برای خود مطرح می‌نمایند یا دچار خونریزی‌های غیرطبیعی هستند و سابقه بیماری کبد شدید دارند یا سیگاری می‌باشند و یا سن بالای سی و پنج دارند و یا سابقه سرطان پستان دارند, به هیچ عنوان از قرصهای جلوگیری از عادت ماهانه استفاده ننمایند و در این مورد حتما پزشک خود را در جریان بگذارند. البته حتما آگاه هستید که حضور زنان باردار در مراسم ممنوع است.

3 - بهترین قرص جهت مصرف, قرص خوراکی ضدبارداری از نوع کرم رنگ یا LD می‌باشد ولی در موارد خاصی به توصیه پزشک معالج می‌توان قرص سفید رنگ یا HD استفاده نمود ولی به هیچ‌وجه توصیه به مصرف قرصهای سه رنگ و قرص شیردهی جهت جلوگیری از پریود نمی‌شود. در این مورد, در هر صورت تصمیم با پزشک شما است.

4 - زمان صحیح شروع مصرف قرص‌های جلوگیری از بارداری خوراکی از روز پنجم بعد از شروع خونریزی می‌باشد که بصورت روزانه یک عدد مصرف می‌گردد. اگر فرصت کافی در اختیار دارند می‌توانند شروع دارو را یک یا دو ماه قبل از عزیمت داشته باشند و در ماه اول یا دوم دارو و بصورت دوره‌ای مصرف گردد و بدین ترتیب بعد از اتمام یک بسته, دارو قطع گردد و سپس روز اول خونریزی را در نظر گرفته و از روز پنجم بعد از شروع قاعدگی مجدداً مصرف روزانه یک قرص را ادامه دهند و زمانی که عازم سفر می‌باشند دارو حتی بعد از اتمام یک بسته قطع نمی‌گردد و بدون وقفه ادامه می‌یابد. در طی مصرف مستمر قرص گهگاه لکه‌بینی ایجاد می‌شود که غیرطبیعی نبوده و نبایستی باعث اضطراب و ترس گردد و با مراجعه سریع و به موقع به پزشکان اقدام نمایند.

5 - با توجه به اینکه تغییر در رژیم غذایی و شرایط آب و هوایی و استرس روحی مانع اثربخشی داروها می‌گردد لذا از فعالیت بیش از حد و پیاده‌روی زیاد در طی مسافرت خودداری نمایید و در جهت کاهش استرس روحی تلاش نمایید.

6 - در صورت مصرف داروهای همزمان و یا مصرف آنتی‌بیوتیک حتما با پزشک مشورت نمایید.

7 - مصرف قرص‌های پروژسترون و یا افزایش میزان قرصهای جلوگیری را بدون مشورت با پزشک انجام ندهید.

8 - رعایت مسائل بهداشتی و حمام کردن روزانه در جهت جلوگیری از پیدایش عفونتهای ناحیه ادراری تناسلی را توصیه می‌نمائیم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر